Mitchell’s Scaffolding Ltd
Portfolio

Blackburn Hospice

Location: Park Lee Blackburn

The work to Blackburn Hospice took Place between Christmas 15 and the New year 16.  

The timing of scaffolding was very closely monitored to ensure that disruption for occupants and their families was kept at a minimum.

 The scaffold went up in one smooth phase to lessen the inevitable noise from clanking tube outside the windows.

All Mitchell’s operatives engaged on this project were mindful of their surroundings, worked with little fuss and kept a careful control of their normal banter during the Christmas works, respectful at all times of those unfortunate enough to need use these facilities.

 The Scaffold was erected to facilitate urgent repairs to all aspects of the windows maintenance the repairs  required to the render were undertaken in a timely fashion and all scaffold removed. 

 

© 2017 Mitchell’s Scaffolding Ltd. All rights reserved.
http://www.mitchellsscaffolding.co.uk/portfolio/blackburn-hospice.html

Page updated 29th Jun 2016, 16:12

Designed and maintained by Brick technology Ltd.
BRICK | Instant Websites